Lid van NOAB

Veldman en van Dijk is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dit biedt u als klant de garantie op kwaliteit. NOAB-leden moeten namelijk blijvend voldoen aan strenge eisen en zijn verplicht hun kennis op peil te houden. Net als alle andere NOAB-kantoren zijn we kleinschalig en werken we oplossings­­gericht. Indien nodig kunnen we een beroep doen op gespecialiseerde vakmensen uit de NOAB Adviesgroep. 

Ethisch handelen staat bij ons hoog in het vaandel. Tot onze verplichtingen behoren onder meer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en dienst­verlening conform de NOAB-leverings- en uitvoeringsvoorwaarden. NOAB kent een onafhankelijk Geschillencollege en een onafhankelijk Tuchtcollege. Bij een geschil tussen ons kantoor en een klant kan om een bindende uitspraak worden gevraagd.

Als NOAB-leden kunnen we ons lidmaatschap alleen continueren als we onze kwaliteit en kennis van zaken bijhouden. Om dat te toetsen, vinden er periodieke kwaliteitscontroles plaats.

Wilt u meer weten, kijk op www.noab.nl.