Wie zijn wij?

Veldman en van Dijk is een zelfstandig opererend administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Leens, in de gemeente Het Hogeland. Sinds 1997 behartigen wij de fiscale en administratieve belangen van zowel zakelijke als particuliere klanten. 

Persoonlijk

Ons kantoor is klantgericht, laagdrempelig en betrokken. Onze klanten kennen ons en wij kennen hen. We staan dichtbij u als ondernemer en ondersteunen u bij al uw administratieve en fiscale vraagstukken. Daarnaast nemen we u vele zorgen uit handen en denken actief met u mee. Ons kantoor is een betrouwbare financiële partner op wie u altijd een beroep kunt doen. Want uw belang is ons belang.

Betrouwbaar

Vertrouwen en kwaliteit staan bij ons voorop. We controleren uw administratie, waarbij de cijfers een juist beeld geven van uw bedrijf. Vanzelfsprekend onderbouwen we de belangrijkste punten van de jaarrekening en de belastingaangifte. Een informele en persoonlijke omgang met onze klanten en een professionele dienstverlening geven ons kantoor de identiteit waarbij u zich als ondernemer thuis voelt. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons of loop gewoon even binnen.

Contact opnemen